PLANUL meu PENTRU BUCUREȘTI

Astăzi, când toată lumea vorbește despre alegeri și politicieni, eu aleg să vorbesc despre viziune și cetățeni. Despre Planul meu pentru București.

Candidez la Primăria Generală pentru că iubesc Bucureștiul și nu pot să stau pe margine. Nu vreau să mă resemnez că vom alege iarăși răul cel mai mic pe buletinul de vot. Am intrat în această luptă nu pentru o funcție, ci pentru principiile și ideile mele. Și aleg să le susțin cu decență și seriozitate, având convingerea că am avut parte de prea mult scandal, promisiuni încălcate și incompetență în politica noastră de până acum. E timpul pentru ALTCEVA.

Sunt doctor în economie și expert în dezvoltare urbană. Știu cum putem face Bucureștiul o mare metropolă europeană. Asta am studiat la universitățile Stanford și Harvard, asta am profesat patru ani la Banca Mondială, în Washington.

Am revenit acasă cu un vis: să facem o Românie pe bune, pe muncă și pe merit. Ca ministru al cercetării, inovării și digitalizării, am creat cazierul judiciar digital și am salvat proiectul laserului de la Măgurele. Ca ministru al energiei, am lansat investiții de peste 10 miliarde de euro pentru energie sigură, la un preț corect și cât mai verde. Am demarat fuziunea ELCEN-Termoenergetica și am eliminat „taxa pe soare” pentru prosumatori. Am livrat rezultate pentru români, iar lista completă este aici: www.burduja.ro/rezultate.

M-am pregătit în toți acești ani pentru a vă putea oferi, de data aceasta, o alternativă reală. O schimbare în care să credeți. Sunt convins că știți: Bucureștiul poate și merită mult mai mult decât ce a primit în toți acești ani de la un Primar General. Împreună avem șansa să-l schimbăm în bine, cu forța unei noi generații, pregătită, conectată la pulsul lumii și gata să acționeze.

PLANUL meu PENTRU BUCUREȘTI